Commercial

Commercials, in het Nederlands ook wel reclame genoemd, nog steeds het medium om uw product te promoten. Dit kan natuurlijk op vele manieren en u bent echt niet langer verplicht om hele dure TV commercials te laten maken! Sterker nog, de huidige markt richt zich veel meer op online, social media en targeted advertising. Kortom, u kunt alle kanten op, en ik buig daarin gerust met u mee!

Een commercial als verbinding naar uw merk

Even terug naar het begin. Wat zijn commercials eigenlijk en wat kunt u ermee doen. Volgens Wikipedia is reclame: “Een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van producten en diensten. Veel reclame is dan ook bedoeld om consumptie te bevorderen door het creëren en versterken van een merkimago en getrouwheid aan een merk. Het is ook het promoten van een product, dienst, bedrijf of idee door middel van een veelal gesponsorde boodschap.”
Helder! Maar ja, welke vorm past nou het beste bij u?! Radioreclame in uw regio, TV-commercials door het hele land? Of toch een online commercial specifiek voor uw doelgroep? Die keuze kan ik helaas niet voor u maken maar als de keuze eenmaal gemaakt is kunnen we aan de slag want wat bovenstaande opties verbindt is, u raadt het misschien al, een voice-over!

Tone of voice

Elk type commercials zorgt voor een andere tone-of-voice. Een radio reclame is niet hetzelfde als een TV-commercial. Vaak is alleen het tempo al heel verschillend, radio moet vaak binnen 15 sec, TV heeft vaak al het dubbele aantal secondes en voor online kunt u het natuurlijk zo gek maken als u wilt! Al zit daar ook een limiet aan want reclames van langer dan 30 seconden worden vaak weggeklikt. En ook de sound is geheel aan u, wilt u het meelevend hebben of juist extreem over de top? Samen gaan we op zoek naar het juiste geluid om uw product of dienst optimaal tot z’n recht te laten komen.

Wilt u meer weten over hoe ik te werk ga? Kijk dan even op dit deel van m’n website. En wilt u contact opnemen? Dan klikt u hier!