folkert

Heel leuk dat u op mijn site terecht bent gekomen maar met alleen een afbeelding en een stemdemo weet u natuurlijk nog niet meteen wie ik ben! Ik zal u niet vermoeien met m’n levensverhaal vanaf mijn geboorte in 1985 maar wat wel leuk is om te weten is dat stemgebruik altijd centraal heeft gestaan in mijn leven en daar kunt u uw voordeel mee doen!

Van alle hoeken van het studieveld…

Van kinds af aan stond ik al tussen de schuifdeuren en vond ik het leuk om nummers te playbacken of met vriendjes een toneelstuk te bedenken. Daar kwam nog eens bij dat m’n moeder niet onverdienstelijk zingt en voila, een carrière in de theaterwereld lag voor de hand! En daarom ging ik Levensmiddelentechnologie studeren in Wageningen…

Onder het motto, zekerheid en baangarantie, begon ik vol goede moed aan dit avontuur met daarnaast in de weekenden lekker op toneel bij musicalvereniging Sempre Sereno. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus verkoos ik na m’n Bachelor in Wageningen een opleiding aan de Muziektheateracademie van het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Toen ik daar eenmaal afstudeerde was ik zowel Bachelor of Science als Bachelor of Music en inmiddels ook in het bezit van een SDEN3 Wijnbrevet, zie die combinatie maar eens ergens anders te vinden!

…naar alle hoeken van het werkveld!

Zodoende werk ik nu in de theater en TV wereld met ervaring in de breedste zin van het woord. Hieronder is bijvoorbeeld m’n showreel als acteur in commercials te vinden!

Maar daar is het niet bij gebleven. Vlak na mijn afstuderen begon ik met het zingen in acapella formatie The Jukeboxboys. Met drie andere mannen zingen we op allerlei evenementen en festivals waaronder Oerol! Zingen is dan ook altijd een onderdeel geweest van m’n werk en ik was/ben daarom veel op toneel en in het theater te vinden. Soldaat van Oranje en Soof de Musical zijn daar voorbeelden van maar ik heb ook m’n eigen kindervoorstelling gemaakt en gespeeld in verschillende theaters en op scholen.

En uw unieke hoek?

Het grote voordeel voor uw product is dat ik zowel ervaring heb met stemgebruik als met het gebruik en inzetten van mijn lijf. Wie weet zoekt u wel een acteur en voice-over in één om in te zetten in bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm of voor een commercial! Dan bent u bij mij aan het juiste adres, meer foto en video materiaal kunt u vinden op mijn andere website. Ook voor één van beide opties trouwens 😉

Enthousiast geworden? Rechtsonder kunt u een knop vinden voor direct contact via WhatsApp maar een mailtje sturen kan uiteraard ook. Voor meer informatie klikt u hier!